perjantai 22. kesäkuuta 2012

Eipä kummempia...

Taas on vierähtänyt tovi päivityksestä, mutta se johtuu siitä, että emme ole tehneet oikein mitään. Vanhempani ovat lomalla ja ovat olleet viimeiset 2 viikkoa melkein koko ajan mökillä koirieni kanssa :) Itse olen ollut töissä ja ottanut rennosti koirien ollessa poissa. Tosin välillä tuntuu koti niin yhjältä kun ei ole kukaan repimässä läppärin johtoa tai juoksemassa ympäri taloa :D

Parina viime keskiviikkona ollaan oltu kyllä agitreeneissä Gildan ja Säteen kanssa, viime keskiviikkona tosin otin mukaan vain Säteen :) Ensi keskiviikkona mennäänkin Nastolaan epiksiin (toivottavasti ilma suosisi meitä). Treenit on mennyt ihan hyvin, pitäsi vaan päästä treenaamaan useammin kuin kerran viikossa.

Tänään oltiin sitten Hassen kanssa Kangasalalla trimmissä :) Eli kävimme Outin (Hassen kasvattaja) luona ja viihdyimme siellä nelisen tuntia höpötellen, syöden ja tietysti trimmauksen merkeissä :) Hasse nukkuikin molemmat ajomatkat (n.1,5h per suunta) ja kotona sitten taas jaksoi rieuhua muiden koirien kanssa :) Nyt kaikki koirat nukkuvatkin tyytyväisenä ja väsyneinä kun juoksivat pitkin pihaa muutaman tunnin :)

Ensi viikonloppuna suuntaammekin Hassen kanssa Tampereelle erkkariin, saa nähdä monta pentua kehään on tulossa :) Aikutauluja ei ole vielä tullut :/ Sitä seuraavana viikonloppuna lähdetään Hassen, Unton ja Säteen kanssa Viroon. Seuraksi saamme Ninnin ja hänen kessunsa Sinan :) 

Hyvää juhannusta kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti