torstai 26. huhtikuuta 2012

treeniä, treeniä ja treeniä :)

Päivitykset taas jääneet, syynä kiire ja se, että vapaa-ajalla olen ottanut rennosti :) Viime päivityksestä tosiaan on jo yli viikko ja viikossa sattuu ja tapahtuu paljon, ainakin täällä päin :D

Lauantaina oltiin Säteen kanssa möllitokossa Lahdessa. Mietin pitkään ilmoitanko sen vai en, mutta tuli sitten ilmoitettua. Maa oli märkä ja Säde ei toiminut oikein ollenkaan. Tulos ALO3, laitan myöhemmin oman päivityksen siitä, kun en jaksa nyt hakea tuloslappua. Paikallamakuussa pysyi ja se oli jo hieno saavutus! Perusasennot meni seisomiseksi, kun ei tuo otus halunnut istua märkään maahan :(
Jäätiin sitten vielä mätsäriin ja Säde hienosti PUN-3 :) Saihan siellä sentään nameja, tosin kuin möllitokossa :DD

Maanantaina olisi ollut vapaavuoro, mutta jätin menemättä kun olisi tullut niin kiire ja mennyt kaikki ihan sähläämiseksi. 

Tiistaina oltiin Säteen kanssa arkitottiksessa ja Hassen kanssa pentukurssilla. Hasse odotti häkissä kun treenasin Säteen kanssa, hieman sitä itketti, mutta rauhoittui lopulta. treenattiin seuraamista, Säde seurasi hyvin, perusasennoissa jäi hieman eteen. Kirsi otti häiriöksi ostoskärryt, joiden kanssa se juoksi hallissa samalla kun me treenasille seuraamista ja paikalla makuuta. Liikkeestä maahanmenoa treenattiin ja se sujuu Säteeltä hyvin. Kirsi sanoi, että meidän pitää nyt alkaa treenaamaan AVOn tavoin tuota, eli kiertää takaisin koiran viereen sen takaa. No ollaan tätä jo Säteen kanssa tehty joten se sujui myös hyvin kun kokeiltiin. 
Hassen kanssa sitten treenattiin katsekontaktia, hihnakävelyä (Hasse nenä maassa sinkoillen), maahanmenoa sekä sivulletuloa. Hassea kiinnostaa kaikki hajut sekä karvatupot jota hallin matoissa on :D Hassen kanssa pitää treenata tosi paljon kontaktikävelyä, jotta saadaan se sujumaan (joo tiedän että se on vasta 16 viikkoa, mutta hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;) ) 

Keskiviikkona oltiin Säteen ja Gildan kanssa agility treeneissä. Rata näytettiin ja itse piti miettiä ohjauskuviot. No itse ajattelin, että joo kyllä ne koirat osaa hyvin mennä putkelta (joka on a-esteen alla ja tulee a-n viereen) a-lle mutta ne sinkosikin takaisin putkeen, vaikka niiden olisi pitänyt tehtä u-käännös a:lle :D Ohjasin tosiaan putken puolelta ja sitten kun otin a:n puolelta niin ne kiipesi kyllä a:lle :) Kepit on Gildalla parantunut huomattavasti, siitä olen ylepä ja Gildalla on vauhtia paljon :) Sädekin teki pitkän tauon jälkeen hyvät treenit ja tästä on hyvä jatkaa :) Otettiin lopuksi muutamia ohjaus ja nopeus harkkoja, elli putki-hyppy-putki takaaleikkauksella ja sitten kepit-hyppy-hyppy-pituus-putki nopeusharkkana. 

Tänään käytiin sitten Hassen kanssa näyttelytreeneissä ja ihan hyvin meni. Nenänuusku alkaa ymmärtämään, että pää pidetään ylhäällä eikä sen tarvitse haistella koko lattiaa :D Treeniä treeniä :) Viikonloppuna on vuorossa Lahti kv, johon menen kuvaamaan ja katselemaan ja ehkä hieman shoppailemaan ja ehkä pyörähdän myös kehässä joidenkin koirien kanssa jos tarvis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti