keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Säde uusi Suomen Muotovalio :)

Näin siis kävi, eli Säteellä ikää 2v 8 päivää ja heti Lappeenrannan kr näyttelystä se viimeinen sert napsahti :)
Säde siis AVO ERI1 SA PN-1 SERT ja ROP! :) Ja olihan tämä ensimmäinen näyttely Suomessakin tänä vuonna, joten hieno aloitus tälle näyttelyvuodelle Suomen maassa ;) Kameraahan en mukaan ottanut siitä syystä, että tiesin paikalla olevan ainakin 6 narttua joten ajattelin ettei meille mitään irtoa :D Nartuista 4 pystyi ottamaan sertin vastaan (1 junnu ja 3 avoa). Harmitti etten Untoa ilmoittanut, paikalla tosiaan 2 urosta, pentu ja veteraani :D

Viime viikolla Hasse pääsi taas treenaamaan aksaa, tehtiin kasikkoa kahden putken ja hypyn välillä :) Pieniä kehonkieli harjoituksia, kävelin kohti estettä ja ohjasin kädellä ja kun Hasse meni esteen niin kehuin ja palkkasin :) Hyvä kun saadaan Kirsiltä neuvoja niin päästään hyvään alkuun :)

Viikonloppuna lenkkeiltiin oikein kunnolla, koska oli niin hyvä keli. Poikien kanssa käytiin aamusta 1.5h lenkki ja illalla sitten uudestaan 1h lenkki. Pihalla oltiin paljon :) Äitini kävi tyttöjen kanssa lenkillä aamupäivästä. Onneksi kohta tämä juoksurumba on ohi niin rauhoittuu täälläkin meno :)
Unto oli eilen hieman sisutanut huonettani, urokset olivat siis alhaalla (Hasse ja Poju pentuaitauksessa ja Unto vapaasti) ja kun menin ne päästämään pois oli huoneeni kuin pommin jäljiltä :D Unto oli päättänyt heittää kaikki vaatteeni ja petivaatteet maahan, tuolit oli pitkin poikin, samoin roskis :D Huoh..

Eilen olimme Hassen kanssa pentukurssilla, ensimmäinen tunti oli enimmäkseen teoriaa joten Hasse nukkui sylissäni ja välillä istui maassa.
Tänään aksatreenit Hassen kanssa ja huomenna näyttelytreenit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti