tiistai 19. tammikuuta 2016

Vuosi 2016 startattu

Ensimmäinen näyttely oli Kajaanissa :) Lähdimme Outin ja holskutyttö Juken kanssa kohti Kajaania lauantaina hieman ennen puoltapäivää. Minulla oli mukana Hugo. Illasta olimme perillä hotellilla, koirilla oli virtaa vaikka muille jakaa ja meno oli sen mukaista :D
Sunnuntaina aamusta suuntasimme kohti Kajaanin kuplahallia. Hugo oli ensimmäisenä kehässä ja Maija Mäkinen antoi sille Erittäin hyvän, arvostelu oli hyvä, mutta pentumaisen olemuksen vuoksi antoi eh:n. Juke kävi myös hakemassa EH:n ja pääsimme lähtemään takaisin kotiin :D Kajaanissa on jokin kierous, Sädehän sai myös 5-vuotta sitten siellä eh:n junnuluokassa ja sama kävi nyt Hugolle :D

Viime lauantaina oli sitten vuorossa Turku KV, itselläni oli töitä, joten vanhempani lähtivät Hugoa viemään ja kasvattaja Pirre sitten esitti pojan kehässä. Hugo JUN ERI2 ja Storywood kasvattajaryhmä ROP eli heillä oli sitten pitkä päivä :)

Seuraava näyttely meillä suuntautuukin hieman kauemmas, nimittäin lähdemme Valko-Venäjälle :) Tavoitteena olisi saada Säteelle viimeinen CACIB, Hugo junnuvalioksi ja Demille edes 1 SERT :) Katsotaan kuinka meidän käy ;)

Murun piti myös lähteä mukaan, mutta se aloitti juoksunsa ja toiveissa siis pentuja maaliskuun loppuun. Ensi viikonloppuna menemme tapaamaan Copoa ja toivottavasti treffit sujuvat hyvin :) Lisätietoja pennuista Millblown sivuilla ja lisätietoja saaa minulta s-postia laittamalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti