tiistai 1. syyskuuta 2015

Tulos- ja tapahtumarikas kesä!

Kesä oli ja meni. Paljon on kesän aikana tapahtunut, katsotaan muistanko kaikki tapahtumat...
Mejä-kokeissa ollaan Hassen kanssa käyty, AVO-luokassa tuloksia tullut keskeytyksistä ykköstulokseen...vielä puuttuu se yksi 1 tulos, mutta sitä yritämme sitten ensivuonna. Kävimme Nastolassa agirodussa juoksemassa Hassen kanssa 3x HYL ja joukkuekisassa Team Little Life sijalle 24. Gilda oli mukana myös 2x HYL ja 1 yliaika 5vp. Kesäkuun lopussa vietimme Hassen kanssa viikonlopun Salossa Aijan (Kennel Friisin) luona vesityökoetreeneissä. Elokuun alussa sitten suuntasimme Ruovedelle sprinkkujen vesityötreeneihin ja sunnuntaina vesityökokeeseen ja tulos HYVÄKSYTTY!!! Hasse on Suomen historian ensimmäinen am.cocker joka on vesityökokeen surittanut (saati sitten yrittänyt)!! Niin ylpeä olen!! No joo...jatketaan...nyt tähdätään loppuvuoden metsästyskokeeseen, ei ole tavoiteita eikä haittaa vaikka ei tulosta saataisikaan, mennään nyt katsomaan mitä siellä tapahtuu :) Eilen olimme Aijan luona tekemässä ylösajotreeniä, fasaani tarhasta puskan alle ja Hasse hakuun, pysähtyi hienosti ylösajolle! Tästä taas jatketaan treenejä eteenpäin. Hasse on päässyt miehen mukaan kyyhkysjahtiinkin ja toiminut hienosti noutavana koirana.Syksyllä käydään Hassen kanssa muutamat agistartit tekemässä ja treeneissä.

Hugon kanssa ollaan kieretty mätsäreitä ja muutama pentunäyttely, ROP-pentu se oli Helsingissä, Vantaalla jäi KP saamatta ahtaan kulmurin takia. Vielä on monta pentunäyttelyä edessä ja joulukuussa sitten siirytään junnuluokkaan!

Säde jäi keväällä tosiaan tyhjäksi, nyt syksyllä astutan sen tyttären Murun (lisää tulevista pennuista Kennel Millblow Pennut-sivulla). Muru kävi viikonloppuna ystäväni kanssa Virossa näyttelyssä, oli PN-2  ja sai SERTin ja on nyt uusi EESTIN MUOTOVALIO!!! Nyt on hyvä jäädä tauolle ja odottaa juoksujen alkamista.

Pojulta lähtee tänään pallit, klo 13 on aika varattu, ei sitä tule itse käytettyä jalostukseen kuitenkaan ja helpottuu taas elämä hieman meilläkin.

Demi kasvattelee kovasti turkkia pentujen jäljiltä ja loppu ja alkuvuoden aikana onkin suunnitelmissa käydä sen kanssa muutamassa näyttelyssä. Kevääksi/alkukesäksi sille on suunnitteilla pentue.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti