keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Pennut 5 viikkoa

Pennut täyttivät tänään 5 viikkoa :) Ne saavat olla pentuhuoneessa yksinollessaan ja kun joku on kotona niin saavat olla koko talossa vapaasti ja reippaasti ne tutkivatkin paikkoja ja leikkivät muiden koirien kanssa. Pikku Siina jr. painaa jo kohta 900g, se syö kiinteää ruokaa paljon enemmän kuin muut ja välillä ruokailun jälkeen se lyllertää lyhyen matkan ja käy nukkumaan :D Pentujen kehitystä on mahtavaa seurata, nimet niillä jo on. Siina jr on Millblow Born To Be Surviver, toinen narttu: Millblow Bring It On, iso uros Millblow Born To Be Wild ja toinen uros Millblow Break The Line :) Isompia pentuja en ole punninnut yli viikkoon, kun eivät enää mahdu oikein mihinkään kippoon ja henkilövaaka ei näytä mitään :D Yli 2 kiloisia ne kaikki jo ovat,ehkä lähemmäs kolmeakin :) Paljon ne ovat päässeet ulos, aina kunsää sallii ja joku on niitä vahtimassa :) Paras paikka onkin rappusten vieressä kuopassa, jonka Unto ja Säde ovat kaivaneet. Se on viileä ja suojaisa paikka :)
Viikonloppuna pennuista otettiin seisomiskuvat :) Yritän saada laitettua ne kohta myös kotisivuille pennut-osioon kun tänne ei enää mahdu.Josko saisin jotain vanhoja kuvia poistettua jossain vaiheessa:)

Viime viikon torstaina pidin pienen loman arjesta ja vietin päivän Linnanmäellä :) Oli ihana taas palata kotiin rentoutuneena ja hieman arjesta irtautuneena :)

Tämä viikko onkin ollut aika menoa, maanantaina 10-17 töissä, sen jälkeen pentuoppaan viimeistelyä ja hirveällä kiireellä sitten Hassen agitreeneihin, jotka alkoivat seitsemältä (ennen alkaneet 19.30) ja muistin sen vasta kun kello oli seitsemän :D Vähän myöhästyttiin, mutta ei se mitään. Treenattiin keppejä, keinua sekä putkeen lähetystä kauempaa. Hienosti meni Hassella kepit, keinussa ei mitään ongelmaa ja putkelle voin lähettää sitä jo kaukaa kun se hakee sen niin hyvin.

Eilen sitten olin aamuvuorossa, kävin M&M:ssä ostamassa pennuille moussea ja nukuin pienet unet, jonka jälkeen meille tuli pennun ihailijoita :) Sen jälkeen sitten kävin vetämässä Hasselle verijäljen metsään. Illalla sitten käytiin Demin kanssa seolla hieman katsomassa ihmisiä eikä tuo otus ole mistään moksiskaan. Demi haluaisi mennä kaikkia katsomaan ja siitä alkaakin tulla jo samanlainen kuin Hasse eli hieman uhkarohkeakin :) Autoon se ei meinaa tulla, vaikka autossa rennosti onkin :) Tätä siis treenataan vielä ja meinasinkin sen tänään ottaa mukaan Hassen ja Gildan treeneihin, jotta tottuu myös olemaan ja odottamaan häkissä.

Tänään minulla on vapaapäivä. Aamusta Hassen kanssa lähdettiin jäljelle. Yöllä satoi paljon ja ajattelin että mitenköhän meidän käy. Aloituskohdan haisteli pitkään ennen kuin lähti etenemään, jälki oli n. 40m joten musitin missä se menee ilman merkkausta. Jäljellä oli yksi makauspaikka, mutta sen Hasse ohitti sen. Rauhallinen jäljestäjä se on ja vaikka hieman jäljeltä poikkesi niin löysi takaisin.  Tästäon hyvä lähteä jatkamaan uutta harrastusta. Sen jälkeen ajattelin vähän harjoittaa omatoimista etsintää, joten käänsin Hassen toiseen suuntaan ja heitin sille muutaman ison namin metsään ja annoin etsiä. Kaikki se löysi ja sen jälkeen heitin sille esinettä. No lelut tietysti olivat treeniliivin taskussa, jota en mukaan ottanut :( Eli siis taskussani oli puhelin, tupakka-aski ja sytkäri. Heitin siis askia, ja hienosti Hasse sen etsi pusikosta :) Ei meinaan harjoitella yleensä tupakka-askilla, mutta hyvähän se on että Hasse hakee myös vieraamman esineen :D Se jakasaaa onneksi hakea niin kauan kunnes löytää jotain, vaikka ei edes tiedä mitä välttämättä pitäisi hakea :) Nyt kyllä sille näytin ensin askia ja sitten vasta käänsin sen ja heitin askin :)

Tänään ystäväni Satu kävi taas katsomassa pentuja. Ehdin kotiin juuri kun se meille tuli ja 3h se viihtyi ja pennut leikkivät ja välillä nukkuivat. Pennut ovat aina niin iloisia kun meillä käy uutta porukkaa niitä ihailemassa. Ne juoksevat samantien saamaan rapsutuksia ja syömään lahkeita ja paidan hihoja :D Nytkin ne juoksevat täällä vapaasti ja leikkivät muiden koirien kanssa :) Pitää vaan välillä katsoa jalkoihin ettei kukaan vaan nakerra läppärin piuhaa ;)

Kohta lähdetäänkin Gildan ja Hassen kanssa Lahteen agitreeneihin ja illalla sitten pentujen madotus :)

Sainkin kuvat nyt mahtumaan myös tänne, joten tässä kuvat pennuista :) Kaikki muut pennut oavt varattuja, paitsi M. Bring It On, joka peruutuksen vuoksi etsii vielä sijoituskotia. Itse olen niin tarkka sijoituskodista, että tämä ei mihin tahansa kotiin lähdekään ja siksi se saa nyt alustavasti jäädä kotiin ellei harrastavaa ja näyttelyistä kiinnostunutta kotia löydy läheltä :)

Millblow Born To Be Wild (uros 4,5 viikkoa)

Millblow Bring It On (narttu, 4,5 viikkoa)

Millblow Break The Line (uros 4,5 viikkoa)

Millblow Born To Be Surviver (narttu 4,5 viikkoa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti