torstai 28. helmikuuta 2013

Minsk kv

Käväistiin siis Unton ja Säteen kanssa viime viikonloppuna Valko-Venäjllä kahdessa inttinäyttelyssä.
Perjantaina aamulla kello soi kuudelta, loput tavarat kasaan ja eikun matka kohti satamaa. Mentiin jälleen kerran MiliamTravelin kyydillä, ja sainkin onneksi häkit kaksikerrosbussin alakertaan, jossa oli viileämpi :)
10.30 lähti laiva kohti Tallinnaa. Ja sitten alkoikin matka kohti Minskiä, jossa olimmeaamulla n. 06.00, hotellilla aamupala ja oman pärstän laitto kuntooon ja sitten suunnattiin näyttelypaikalle. Hieman väsytti kun oli nukkunut n.3h bussissa yön aikana :D Kessujen kehä alkoi 12 maissa ja kyllä tuomarit arvostelivat nopeasti, tuollahan on sallittu kaikenlaiset tarkkelykset koiran turkissa (me mentiin kyllä ihan naturelleina kehään) joten osa koirista oli kyllä niin täynnä lakkaa ja muuta että oikein sääliksi kävi :( Unto pääsi siis kehään ensin, voitti avoimen luokan ollen ainoa ja sai sertin ja lopuksi vielä oli PU-2 ja sai vara-cacibin :) Säde oli bikinikunnossa, voitti avoimet ollen ainoa, sai sertin ja oli pn-3 ja tuli BY MVA :)
Osallistuttii myös parikisaan, jossa ei tulut sijoitusta ja autoin myös dalmiskasvattaja Outia hänen O´zone kasvattajaluokan esittämisessä, ei sijoitusta tosin tullut. Hotellille pääsimme n. 21.00 ja eikun pieni lenkki koirien kanssa, suihkussa käynti  ja nukkumaan.

Sunnuntai aamuna kello soi kuuden jälkeen, kamat kasaanja bussiinja koirien kanssa pikku lenkki ja aamupalaa. Sitten suunta kohti näyttelypaikkaa. Hieman oli nälkä kun edellisen kerran olin syönyt 24h sitten :D No tulokset olivat samat kuin edellisenäkin päivänä, joten Untostakin tuli sitten BY MVA :) Parikisassa BIS-6 pari ja Outin dalmisryhmä BIS-3 :) Kahdeksan maisa päästii lähtemään kohti kotia, uni maistui hyvin bussissa, vierailimme kauppakeskuksessa Minskissä ja aamulla sitten laiva lähti talinnasta klo: 11 :) Kyllä väytti kun pääsin kotiin ja myönnän että koirien häkit yms ovat vieläkin autossa, kun en ole niitä jaksanut purkaa pois :D

Kiitos taas kerran Mailille mainiosta matkasta! :)

Maanantaina kävin sitten vielä unisena Hassen kanssa aksaamassa, hyvin meni vaikka väsyttikin paljon. Eilen käytiin sitten gildan ja Hassen kanssa hallilla vapaavuorolla treenaamassa aksaa, perjättöharkkaa sekä putkelle lähetystä eri kulmista :) Lopuksi vielä Hasse päsi hakemaan lelua hallin toisesta päästä ja nouti sen hienosti :)

Säteellä alkoi eilen juoksut, joten astutus tapahtuu viikoilla 10-11 ja toivotaan että kaikki sujuu hyvin ja pentuja syntyisi sitten toukokuussa :) Harmikseni tosin Maailmanvoittajaan meno peruuntuu, mutta aina ei mene nallekarkit tasan  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti