maanantai 23. toukokuuta 2011

Sataa sataa ropisee

Tänään aamusta äiti lähti koirien kanssa lenkille, olin itse niin uppoutunut päivittämään kotisivuja ja sain jopa aikaiseksi tehdä sinne "Pennut"-osion, jossa tarkempaa tietoa (toivottavasti) syntyvästä pentueesta.
Puolelta päivin alkoikin sitten sataa vettä ja sisällä ollaan tiukasti pysytty, madotin Millin ja Gildan, Säteen madotan vasta sitten kun tullaan Virosta takaisin kotiin. Olen saanut päivitettyä hankinta listaa ja luettua kasvattajan peruskurssin materiaalejakin, vaikka onhan tuo opus tullut luettua n.5 kertaa läpi :D On niin hauska lukea sitä uudestaan ja uudestaan, kun tuntuu, että aina löytää jotain uutta.
Tehtiin myös kaikkien koirien kanssa vähän aivojumppaa sisällä, temppuja, maahan menoa, tassun antamista yms..Ja tietystihän koirat tekevät kaikkea kun palkaksi saa herkkuja :D
 Nyt on sitten astutusajankohdat sovittu tarkalleen ja hankinnat listattu. Säteen näyttely-listaa karsin myös eilen, muutamaan lähellä olevaan näyttelyyn mennään heinä-elokuussa, mutta ei viitsi joka viikonloppu ravata näyttelyissä, ettei vain tule kotiin mitään pöpöjä, jotka voisivat olla vaarallisia pennuille.
  Lauanaina onkin Ruoveden ryhmis, josssa kolme kessua, Säde ja Säteen veli Lewis on ainakin sillä, mutta kukakohan on kolmas kessu :D Sen näkee sitten. Kuvia laitan taas joku päivä, tosiaan eilen loppui taas akku kamerasta juuri, kun meidän piti mennä kehään :( No jos vaikka saisin kameran ladattua niin voisin siirtää kuvat koneelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti