lauantai 21. toukokuuta 2011

Hamina KV

Tänään siis aamusta klo: 6.30 nokka kohti Haminaa. Tuomarina oli siis Kirsi Honkanen ja tulos JUN ERI JUK2
Säde ei saanut SA:ta koska tuomar sanoi, että Säde vetää seisoessaan itsensä pitkäksi, mutta muuten arvostelu oli hyvä. Sanoinkin tuomarille, että viimeksi Säde oli (Hollola rn) tuomarin mielestä liikkeessä pitkänoloinen mutta seisoi napakasti, nyt sitten toistepäin. Säteen arvosteluissa on muutenkin ollut eroja, tämän tuomarin mielestä Säteellä on isot korvat, kun taas välillä ne on olleet liian pienet, liian lähellä toisiaan tai liian kaukana toisistaan :D Rakenne oli tuomarin mielestä hyvä, pää, kulmaukset, turkki, hännän asento yms. Arvostelu kuulosti hyvältä ja olen tyytyväinen suoritukseemme. Veikkaan, että Säde veti itseään pitkäksi sen takia, että otin sille palkaksi nakkeja, jotka olivat tietysti niin herkkua, että piti yrittää niitä saada :D Tuomari antoi vain yhdelle nartulle SA:n ja se oli Eerondaali Kira, joka kisasi Säteen kanssa junnuluokassa. Yksi narttu sai myös EH:n.
    Näyttelypaikalla huomasin, että Säteelläkin on TAAS alkanut juoksut, juurihan sillä helmi-maaliskuussa oli juoksu :D Johtuu ehkä siitä, että Gildalla oli vähän aikaa sitten juoksu ja nyt on sitten Millillä No toivottavasti ei tule tavaksi näin tiheät juoksut :p  Kotimatkalla kävimme syömässä, Säde pääsi mukaan terassille ja sai vähän ruuan jämiäkin ;p Kävimme myös veljeni kummien luona yllätys vierailulla, mutta he eivät olleet kotona, joten jätimme lapun ovelle. Kun ei meillä ollut heidän numeroa, tai isällä olisi ollut, mutta hänellä ei ollut puhelinta mukana.
Huomenna sitten Helsinkiin, toiveena olisi edes EH saada, parempi tulos on vain plusssaa. Ensi viikolla en voi sitten Sädettä ottaa mukaan agitreeneihinkään, koska juoksuisia narttuja ei hallille saa viedä. Siispä Gilda pääsee taas treenaamaan olan takaa :D Ensi viikolla onkin sitten keskiviikkona ja perjantaina Millin kanssa matka uroksen luokse, keskiviikkona olisi myös agitreenit, saa nähdä keretäänkö niihin. Lauantaina olisi sitten Säteen kanssa Ruoveden ryhmis ja loput vapaat päivät vietän siivoten ja alan päivittää listaa hankittavista asioista, madotuksista ja muista asioista mitä pitää hoitaa ennen astutusta ja synnytystä.
Koirat saivat taas tänään broilerin maksaa nappuloiden joukkoon ja ruoka maistui, nyt kaikki nukkuvat tyytyväisinä ja mahat täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti