tiistai 26. joulukuuta 2017

Katsaus vuoteen 2017

Tämä vuosi on ollut hyvin näyttelypainotteinen. Ensimmäistä kertaa saimme kasvattajaluokan virallisiin näyttelyihin. Kasvattajaryhmä esitettiin 4 kertaa ja aina saimme kunniapalkinnon, 2 kertaa olimme rop-kasvattaja ja keväällä Lahdessa BEST IN SHOW-kasvattajaryhmä! Hienolta tuntui myös 3.sija Tampereen kv-näyttelyssä jossa oli viisi kovatasoista kasvattajaryhmää! Kiitos kuuluu tästä kasvatinomistajilleni <3 

C-pennut täyttävät pian 2-vuotta, heidän kaikkien ensimmäinen vuosi virallisissa on alkanut upeasti :) Laralla on suomesta serti, Murrella titteleitä kerättiin tänä vuonna: BY MVA BALT EE LV LT JMVA ja sillä on Suomesta ja Liettuasta useita sertejä, 3 cacibia 2 eri maasta. Milo sai kesällä LT JMVA-tittelin ja Suomessakin on erinomaista ja sa:ta tullut. Juliuksella on plakkarissa vara-serti.

Katsastetaan meidän asettamat tavoitteet :)

Hassen tavoitteet olivat:

-mejässä siirto voittajaan
-Vahi-kokeet

Tänä vuonna Hasse ei käynyt kokeissa ollenkaan, käytännön metsällä kyllä muutaman kerran. Aika ei vaan isännällä riittänyt. Hasse on käynyt agitreeneissä satunnaisesti ja viettänyt arkista elämää :)


Demin tavoitteet:
-pennut nyt keväällä (nyt 36vrk ja vatsa selvästi pyöristynyt)
-agitreeniä, ehkä kisat

Demillä oli pennut keväällä, 2 buffia narttupentua syntyi ja niistä on kasvant kauniita spanielin alkuja! Muuten Demi on viettänyt normaalia koiran elämää, lenkkeillyt, syönyt ja löhönnyt sohvalla.


Hugon tavoitteet:
-FI MVA ja C.I.B
-agilityssä starttaus
-mejässä voi1
-LTE

Hugosta tuli keväällä heti valio, tai aikamonen maan valio. Plakkarissa tältä vuodelta CIB FI SE BY BALT EE LT LV MVA! Puolasta sillä on 2 sertiä eli vielä 1 tarvitaan sieltä, jotta valionarvo saadaan. Hugota tuli inttivalio heti kun oli kulunut 1v ja 1p ensimmäisestä cacibista!! Agin starttaus siirtyy ensi vuodelle, mejässä startattiin alkukesästä kerran ja huonolla tuurilla saatii päivän viimeinen jälki ja keli oli todella tukala, joten keskeytin kokeen! Luonnetestissä ei käyty, katsotaan mahtuuko se ensi vuodelle :) Hugosta tuli myös isä 9 pennulle Murun kanssa (Millblow E-pennut) ja 7 pennulle Mintan kanssa (Henniina´s kenneliin). Katsotaan nyt mitä näistä 16 pennusta kasvaa ja katsotaan Hugon jalostuskäyttöä sen jälkeen uudelleen :)

Taikan tavoitteet:
-Balt jmva
-sert suomesta
-tokon treenausta

Taika kehittyi todella kivasti ja keräsi 5 sertiä Suomesta, erkkaissa se oli VSP, sillä on 4 cacibia 3 eri maasta, Liettuasta serti roikkumassa ja titteleitä se sai BY MVA BALT EE LT LV JMVA ja Puolasta on myös 2 sertiä roikkumassa, vielä kolmas tarvitaan valionarvoon.
Taikan kanssa ei olla tokoa treenattu, eikä vielä oikein mitään muutakaan. Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Murun tavoitteet:
-sert suomesta
-pennut kesällä

Muru kävi yhdessä näyttelyssä tänä vuonna saaden EH:n huonolla turkilla. Kesällä se sai 9 pentua jotka ovat tässä vaiheessa 6kk ikäisiä ja kivasti alkavat kehittyä. Alkuvuodesta yritetään ilmottaa se johonkin näyttelyyn :)
 
Muiden tavoitteet:
Säteellä eikä chihuilla ole tavoitteita. Sädettä ehkä käytän näyttelyissä tai sitten en :) Niille siis normaalia kotikoiran elämää, paljon unta ja lenkkeilyä, ruokaa unohtamatta ;)

No Säde kävi joulukuussa Vilnassa ja sai sen puuttuvan cacibin ja niin siitä tuli CIB!! Ensi vuonna se pääseekin veteraanikehiin <3 Chihut ovat viettäneet normaalia elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti